Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 23/9

Προβλέψεις για σήμερα  23/09

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχει μία εσωτερική ένταση σήμερα μεταξύ των αρχών της ελευθερίας και της προσφοράς υπηρεσίας που μπορεί να εκφραστείτε με υπερβολικές πεποιθήσεις, με αποτέλεσμα να επικρατήσουν εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο. Στα προσωπικά σας αυτή η εσωτερική ένταση μεταφέρεται σε μεγάλο πάθος όπου θα ξαφνιάσει κατά κάποιο  τρόπο το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

 Πνεύμα ανανέωσης και καινοτομίας  τα χαρακτηριστικά της ημέρας για εσάς σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Μπορεί να υπάρξει πρόβλημα με την αποδοχή μιας κατάστασης που υπάρχει και αυτό μπορεί να σας απογοητεύσει κάπως. Τεχνικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν και κάποιες επαφές με ανθρώπους από ασυνήθιστα περιβάλλοντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Μεγάλες συναισθηματικές ανησυχίες και ίσως να ασχοληθείτε με κάποια «άλυτα» συναισθηματικά για εσάς ζητήματα τα οποία προκαλούνται από τους γύρω σας. Επίσης στο ξεκίνημα της ημέρας θα ασχοληθείτε με θέματα οικονομικά όπως τράπεζες, εφορίες καθώς επίσης κληρονομιές και τα χρήματα άλλων προσώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την αισθητική του χώρου σας. Χαλαρές συναντήσεις με άτομα που εκτιμάτε. Απολαύστε την ημέρα σας. Ρομαντικές και ερωτικές εξορμήσεις σας περιμένουν προς το τέλος της ημέρας.

ΛΕΩΝ

 Ποικιλία επαφών είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας,  όπου το μεγαλύτερο μέρος αυτών των επαφών κινούνται στον επαγγελματικό σας περιβάλλον και αυτό μπορεί να σας φέρει  μία μεγάλη επαγγελματικά επιτυχία. Είναι αναγκαίο να τραβήξετε την προσοχή σας στην προσωπική σας προβολή προς μία ευρύτερη αντίληψη σχετικά με την εκπλήρωση των αναγκών των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ημέρα για να σταθείτε στο ύψος των πολλών επαγγελματικών προκλήσεων , για να κτίσετε τα θεμέλια για μία πιο διαρκή ανάπτυξη.  Πιθανόν να μην αισθάνεστε πολύ καλά με τον εαυτό σας ή να νιώσετε ότι δεν παίρνετε αρκετή αναγνώριση από τα πρόσωπα του δικού σας περιβάλλοντος.

ΖΥΓΟΣ

 Ημέρα έντασης και αλλαγών οι οποίες θα γίνουν περισσότερο αισθητές στην οικογένεια ή στον εργασιακό σας χώρο. Εκμεταλλευτείτε την  ημέρα για να κάνετε κάποιες αλλαγές που είναι απολύτως απαραίτητες. Οι προϊστάμενοι σας ή οι συνεργάτες σας θα είναι περισσότερο απαιτητικοί . Θα υπάρξει μία γενική αίσθηση ότι έχετε λυγίσει από τα βάρη και γενικά θα νιώσετε μεγάλη πίεση για να εκπληρώσετε τις προσδοκίες των άλλων από εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ημέρα εντυπωσιασμού σε όλα τα επίπεδα. Έντονη ή ικανότητα σας να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας και πολύ περισσότερο τους συνεργάτες σας. Σκέψεις και συζητήσεις για ένα πιθανό ταξίδι ίσως και επαγγελματικό με επιτυχία. Άλλωστε ξέρετε πώς να κερδίζετε τους ανθρώπους γύρω σας. Έντονη τάση για σεξουαλική σχέση προσοχή στους δεσμευμένους γιατί αυτό μπορεί να γίνει απειλή για τους σταθερούς δεσμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Θα έχετε επαγγελματικό όφελος από την επιρροή καλών φίλων και ανθρώπων σε μεγάλες θέσεις. Θα αισθανθείτε πολύ τυχεροί καθώς θα συναντήσετε ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις για να ρυθμίσετε  κάποιες υποθέσεις σας. Ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την διάθεσή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Σήμερα ωθείστε σε ασυνείδητο επίπεδο, από μία ανάγκη για ασφάλεια, που είναι δύσκολο να ικανοποιήσετε. Παρόλα αυτά στραφείτε προς τα έξω και απασχοληθείτε με τους άλλους θα ανακαλύψετε ότι έχετε το χάρισμα να τους βοηθήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προκλητική ημέρα αλλά αυτό εσάς δεν σας τρομάζει αφού το καύσιμό σας είναι οι προκλήσεις μέσα από τις οποίες αναδεικνύεστε από τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες.

ΙΧΘΥΣ

 Η σιγουριά και η σταθερότητα είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Η συνεργασία σας σήμερα με γυναικεία πρόσωπα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη σας, θα αποκτήσετε επίσης μεγάλη δημοτικότητα. Συναισθηματικά ίσως νιώσετε την ανάγκη του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.


Πηγή