Ισόπαλοι με 2-2 Δόξα Καινουργίου και Απόλλων Δοκιμίου

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στο γήπεδο Καινουργίου η τοπική Δόξα και ο Απόλλωνας Δοκιμίου ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.
Η Δόξα προηγήθηκε με το «καλημέρα» καθώς στο 3′ σε απ’ευθείας εκτέλεση κόρνερ του Νταλαπέρα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.
Ο Απόλλωνας ισοφάρισε στο 11′ όταν ο Αθανασσίου ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον σαλμά με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Αθανασίου ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο 31′ σε εκτέλεση φάουλ του Μπαλάφα ο αφύλακτος στη μικρή περιοχή Δαλαγιώργος έπιασε την κεφαλιά με τον Ρόκκο να αποκρούει αλλά ο καμμένος πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-2.
Στο 34′ ο Δαλαγιώργος ανέτρεψε το Φραγκούλη μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε ξανά την «άσπρη βούλα». Το πέναλτι εκτέλεσε ο Φραγκούλης σοφαρίζοντας σε 2-2.
Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης όταν στο 85′ ο Καμμένος βρήκε τον Τσακανίκα που βρέθηκε μόνος με τον Ρόκκο αλλά το πλασέ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

Δόξα (Κώστας Γιωτόπολος): Ρόκκος, Μπλέτσας, Τζωρτζόπουλος Σ., Σαλμάς, Δάρλας, Νταλαπέρας (83′ Αλτζερίνης), Κακούρης, Μπρέσιακας (44′ Ρεπανίδας), Φραγκούλης (61′ Λιάρος), Αγγέλης, Νικολογιάννης
Απόλλων (Ανδρέας Κονδύλης): Θεοδωρακόπουλος, Μπαλάφας, Σταμάτης Αλ., Μυλωνάς, Βασιλείου, Δαλαγιώργος, Ξευγένης ((70′ Τσακανίκας), Αθανασίου (93′ Καταρέλος), Σταμάτης Ελ. ((90′ Κονδύλης), Καμμένος (91′ Κρανιάς), Κοσυφαρίνης

Πηγή: olatagoal.gr